Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Δέλλας: «Κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρόμα»

Και πώς να ‘χει παράπονο; Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την παρουσία των παικτών κόντρα στη Ρόμα, αλλά διαβεβαίωσε πως η δουλειά στην ΑΕΚ συνεχίζεται!

Δέλλας: «Κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρόμα»
Ουδέν παράπονο δεν έχει απ’ τους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας μετά την αποψινή φιλική ήττα απ’ την Ρόμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος απ’ την εμφάνιση της ομάδας του, απ’ το πώς αντιμετώπισαν οι κιτρινόμαυροι ένα σύνολο αυτού του βεληνεκούς κι έδωσε το σύνθημα για ακόμα περαιτέρω δουλειά, προκειμένου η «Ένωση» να εμφανιστεί όλο και καλύτερη!

«Μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε στα μάτια τη Ρόμα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Δεν έχω παράπονο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Τα φιλικά ματς δεν κοστίζουν όμως. Απόψε ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες τα παιδιά. Αυτό το ματς τελείωσε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι του Κυπέλλου, που μας ενδιαφέρει πλέον. Υπάρχει χρόνος μπροστά για να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε, να κρατήσουμε τα θετικά και το καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Μέσα από τη δουλειά όλοι θα βγουν κερδισμένοι».

Για την εικόνα της ΑΕΚ, είπε: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν σταματάω να κοιτάω κάποιες αδυναμίες. Το κλίμα είναι καλό και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας. Μέσα από το αποτέλεσμα θα πρέπει να κοιτάμε να έχουμε και καλή εικόνα. Έχουμε παίκτες φέτος που μπορούν να δώσουν θέαμα. Όλη η ομάδα πρέπει να επιτίθεται και να αμύνεται».

Για την παρουσία του στη Ρόμα ως παίκτης: «Κι όταν πηγαίνω στη Ρόμα και τώρα που είδα τον Τότι και τον Ντε Ρόσι, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έπαιξα σ’ αυτή την ομάδα. Έναν τεράστιο σύλλογο, με πολύ κόσμο και μια πόλη που ζει γι' αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: