Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Αποχαιρέτησε ο Ντι Μαρία, μένει ο Κεντίρα!

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αποχωρεί από τη Ρεάλ, όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι προαναγγέλλοντας τη μεταγραφή του στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Αντιθέτως… μένει ο Σάμι Κεντίρα.

Αποχαιρέτησε ο Ντι Μαρία, μένει ο Κεντίρα
Παίκτης της Μαν. Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχωρεί από τη Ρεάλ μετά την απουσία του από την προπόνηση της Κυριακής.

«Ο Ντι Μαρία ήρθε, αλλά δεν ακολούθησε την προετοιμασία. Δεν είναι ακόμα επίσημο, αλλά είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ήρθε για να μας αποχαιρετήσει», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

«Έκανε φανταστική δουλειά στην ομάδα μας και οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές. Ήταν απόφασή του να φύγει. Η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει. Είχε πάρει, όμως, την απόφασή του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία», πρόσθεσε.

Ο Ντι Μαρία ίσως και μέσα στη μέρα να πετάξει για το Μάντσεστερ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, που θα φτάσει τα 80 εκατ. ευρώ.

Αντίθετα, ο «Καρλέτο» ξεκαθάρισε πως ο Σάμι Κεντίρα δεν αποχωρεί από τη Ρεάλ. «Το θέμα με τον Κεντίρα λύθηκε. Μένει. Το θέλει και ο ίδιος, αλλά και εμείς. Είναι σημαντικός για εμάς», ανέφερε για τον Γερμανό μέσο, τον οποίο επιθυμούσε να αποκτήσει η Μπάγερν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: