Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Άρχισε το τρέξιμο για ΠΑΟ στο Καρπενήσι!!

Με πολύ τρέξιμο στο στίβο άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού το απόγευμα του Σαββάτου στο Καρπενήσι.

Άρχισε το τρέξιμο για ΠΑΟ στο Καρπενήσι
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να λείπει-λόγω υποχρεώσεων με τη Βοσνία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ-αλλά η σκληρή δουλειά άρχισε και χωρίς αυτόν για τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Καρπενήσι και μετά από λίγες ώρες ξεκούρασης άρχισαν τα… βασανιστήρια. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολύ τρέξιμο στο στίβο του αθλητικού κέντρου, ενώ την Κυριακή το πρωί θα υπάρχουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης (βάρη και τρέξιμο) και το απόγευμα μπάσκετ και τακτική στο κλειστό.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Διαμαντίδης, Φώτσης, Παππάς, Μποχωρίδης, Διαμαντάκος, Νέλσον, Μπατίστα, Σλότερ, Παπαγιάννης, Κόνιαρης, καθώς και ο Αλέξης Σπανός, ο οποίος θα συμμετέχει στις προπονήσεις στη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα πάει στο Καρπενήσι την Κυριακή λόγω μιας προσωπικής υποχρέωσης που είχε, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα θα ενσωματωθούν Χαραλαμπόπουλος και Γιάνκοβιτς. Ο Τζέιμς Γκιστ έχει πάρει άδεια και θα ενσωματωθεί αργότερα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: