Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Παίρνει σύντομα χαφ!!

Ο Ολυμπιακός, όπως παραδέχθηκε ο Μίτσελ εξετάζει κάποιες περιπτώσεις για να καλύψει το κενό μετά την αποχώρηση του Σάμαρη, με τους Πάπε Ντιόπ και Σαντόμ να είναι ψηλά στη σχετική λίστα.

Παίρνει σύντομα χαφ
Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θέλουν στον Ολυμπιακό να έχουν ολοκληρώσει την απόκτηση του μέσου, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Ανδρέα Σάμαρη στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν εστιάσει στις περιπτώσεις του Πάπε Ντιόπ και του Σαντόμ, με τον Σενεγαλέζο της Λεβάντε να είναι δύο φορές (πέρσι και φέτος) έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Η συγκεκριμένη υπόθεση «πάγωσε», όμως ο παίκτης βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο μετά την παραχώρηση του Έλληνα χαφ στην Μπενφίκα.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος άσος δεν υπολογίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, τα άλλα ονόματα που «παίζουν» είναι του Μπιά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, καθώς και ο Πέτσος της Ραπίντ Βιέννης, όμως και οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν είναι κοντά στον τύπο του χαφ που θέλει ο Μίτσελ.

Πάντως, δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα να πάει ο Ολυμπιακός ως έχει, εφόσον δεν βρει ο Ισπανός τεχνικός κάποιον παίκτη που να ταιριάζει στα «θέλω» του και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους που δεν ήταν στα πλάνα του μέχρι πρότινος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: