Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Περιμένει αντίδραση!

Απαντήσεις σε όσους έχουν αρχίσει να αμφισβητούν τη φετινή δυναμική του θέλει να δώσει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Καλλονή στην Τούμπα. Την τελευταία στιγμή η «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Περιμένει αντίδραση
«Βγάλτε εγωισμό», «υποχρέωσή μας η νίκη» και ανάλογες ομιλίες περιλαμβάνει καθημερινά το… μενού των όσων λέει ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη γκέλα στη Ζίμπρου για το Europa League.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός θέλοντας να δείξει ότι υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ζήτησε να βρεθούν σήμερα το πρωί στο γήπεδο, ώστε να βγάλει την αποστολή για τη σημερινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καλλονή (19:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από εκεί και πέρα, ο Μακεδόνας προπονητής έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την ενδεκάδα, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα χρησιμοποιήσει άμεσα τους Τζαβέλλα, Βίτορ που είχε τιμωρήσει μεσοβδόμαδα.

Το πιθανότερο είναι ότι το αρχικό σχήμα θα αποτελείται από τους Γλύκο, Κίτσιου, Κατσικά, Σκόνδρα και Ρατς στην άμυνα. Τον Μαντούρο ως «κόφτη», τους Κάτσε και Τζιόλη ως εσωτερικούς μέσους και την τριάδα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Μακ, Σαλπιγγίδη και Περέιρα. Εκτός είναι οι Γκολάσα, Κιόσε και ο Αθανασιάδης, ο οποίος μάλιστα είναι τιμωρημένος από πέρσι.

Το ίδιο ισχύει, όμως, και για την Τούμπα, στην οποία σήμερα το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών από την περσινή τιμωρία που είχε επιβληθεί στην ομάδα για τα όσα είχαν συμβεί στον β’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: