Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Διαμαντάκος: «Να καθιερωθώ…»

Μεγάλος στόχος του Δημήτρη Διαμαντάκου είναι η καθιέρωση στον Ολυμπιακό. Η ταχύτητα είναι το στοιχείο των «ερυθρολεύκων» τη φετινή σεζόν, όπως δήλωσε νεαρός επιθετικός.

Διαμαντάκος: «Να καθιερωθώ…»
Στη βοήθεια που έχει από τους συμπαίκτες του στάθηκε ο Δημήτρης Διαμαντάκος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος σκόραρε στη νίκη (3-1) επί της Νίκης Βόλου, τόνισε πως στόχος του είναι η καθιέρωση στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον Μίτσελ.

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε την ασφάλεια του 3-0. Εμείς θέλουμε να πιέζουμε ψηλά, να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να παίζουμε απ' τα πλάγια και να πετυχαίνουμε γκολ. Το κάναμε καλά και αυτό το στιλ θα υιοθετήσουμε και στη συνέχεια της σεζόν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντάκος στην κάμερα της Nova.

Για τη διαφορά με τις προηγούμενες χρονιές: «Εξελισσόμαστε χρόνο με το χρόνο, φέτος έχουμε ταχύτητα, που έχουν δώσει κάποιοι παίκτες που ήρθαν».

Για το τι έχει αλλάξει για τον ίδιο: «Τις προηγούμενες χρονιές ήμουν δανεικός για να πάρω εμπειρίες και πέρυσι ήμουν πιο έτοιμος. Φέτος έκανα μια καλή προετοιμασία και σ' αυτό με έχουν βοηθήσει οι συμπαίκτες μου. Κάποιους τους ήξερα κι από πέρυσι και τα γκολ έρχονται μέσα από τις συνεργασίες. Είμαστε έτοιμοι, το δείξαμε αυτό σήμερα και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στη συνέχεια. Τώρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε το χρόνο για να προσαρμοστούμε».

Για τον Μπενίτες: «Είναι ένας πολύ γρήγορος παίκτης στο χώρο με πολύ καλά στοιχεία κι εμένα μου αρέσει πολύ».

Για τον Γιαννιτσάνη: «Ήμασταν συμπαίκτες στους νέους, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και δεν αμφιβάλλει κανείς γι' αυτό».

Για τους στόχους του: «Με το καλό να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και επειδή αυτή είναι η δουλειά μου να πετύχω όσο περισσότερα γκολ μπορώ».

Για τον Μίτσελ: «Μας στηρίζει συνέχεια, μας τονίζει τα λάθη μας, αλλά και τα σωστά. Μας τονώνει το ηθικό, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: