Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Το μέλλον είναι εδώ!!

Ενθουσιασμός στην ΑΕΚ για τη μαγική χθεσινή βραδιά και την πολλά υποσχόμενη εμφάνιση παρά την ήττα από τη Ρόμα. Η παρουσία του Κατσουράνη στο ΟΑΚΑ και οι μεταγραφικές εκκρεμότητες.

Το μέλλον είναι εδώ!
Εικόνες από ένα ένδοξο παρελθόν, αλλά και το λαμπρό μέλλον που φαίνεται να την περιμένει έζησε χθες η ΑΕΚ. Ένα καλοκαιρινό φιλικό ήταν αρκετό για να δείξει τη δυναμική της, αγωνιστική και όχι μόνο, γεμίζοντας αισιοδοξία τους φίλους της πως σύντομα θα μπορούν να γεύονται ανάλογες στιγμές και σε επίσημα παιχνίδια.

Η Ρόμα μπορεί να νίκησε με 2-1, αλλά η «Ένωση» ήταν πολλαπλά κερδισμένη. «Ανάγκασε» περίπου 30.000 φίλους της να ανηφορίσουν μέσα στο κατακαλόκαιρο δείχνοντας τη δίψα να ξαναδούν την ομάδα τους εκεί που ανήκει και έπεισε άπαντες σε αγωνιστικό επίπεδο πως η Football League είναι πολύ μικρή για το μέγεθός της παίζοντας εξαιρετικά για τουλάχιστον ένα ημίχρονο και χάνοντας από δύο στημένες φάσεις. Ακόμη και σε… οικονομικό επίπεδο ήταν μια εξαιρετική βραδιά, καθώς «κόπηκαν» 27.612 εισιτήρια, με τις εισπράξεις να ανέρχονται στις 171.630 ευρώ.

Ο κόσμος έφυγε από το ΟΑΚΑ με ένα πλατύ χαμόγελο και την προσδοκία πως τα καλύτερα έρχονται και πως θα αποζημιωθεί πολλαπλάσια για όσα πέρασε και την υπομονή του μέχρι να αναρριχηθεί η αγαπημένη του ομάδα στη φυσική της θέση.

Ο Κατσουράνης και ο φορ

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί στην ΑΕΚ σύσκεψη για το αν θα υπάρξουν προσθήκες στις θέσεις του μεσοαμυντικού και του σέντερ φορ. Η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη στο ΟΑΚΑ χθες έδωσε νέα «τροφή» στα σενάρια περί επιστροφής, αλλά δεν υπάρχει κάποια απόφαση, τουλάχιστον για την ώρα. Παράλληλα παραμένει ανοιχτό το θέμα απόκτησης σέντερ φορ.

* Πλέον η ΑΕΚ στρέφεται στην πρώτη αναμέτρηση με τον Φωκικό για το Κύπελλο, που θα γίνει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: