Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

«Κόουτς, σε θέλουμε»

Σε επαφή με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήρθε ο Ερασιτέχνης Άρης, ύστερα από την απόφαση που πάρθηκε η ομάδα να συμμετάσχει τελικά στη Γ’ Εθνική. Ποια τα δεδομένα για την παραμονή του έμπειρου κόουτς.

«Κόουτς, σε θέλουμε»
Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις σε αρκετά επίπεδα στον Άρη, εφόσον ανακληθεί η συμμετοχή από το Κύπελλο, και γίνει αίτηση στην επιτροπή της Γ' Εθνικής (η διορία λήγει την Τρίτη).

Σε αυτή την περίπτωση ο Ερασιτέχνης είναι υποχρεωμένος να ιδρύσει τμήμα αμειβομένων ποδοσφαιριστών που θα λειτουργεί υπό τη σκέπη του και φυσικά να συστήσει και επιτροπή από ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Πρώτα από όλα, όμως, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη επιθυμούν να παραμείνει στη θέση του Δημήτρης Καλαϊτζίδης και αυτό είναι κάτι που του μετέφεραν στη χθεσινή τους συνάντηση.

Εκείνο που θέλησαν να διαπιστώσουν ότι ήταν αν ο έμπειρος προπονητής σκέφτεται να συνεχίσει, αναλαμβάνοντας από το μηδέν την ομάδα.

Σε πρώτη φάση ο Έλληνας προπονητής δεν είναι αρνητικός, αλλά – σύμφωνα με τη SportDay - θέτει κάποιες προϋποθέσεις για να συνεχίσει:

1) να δημιουργηθεί ένα τιμ από ανθρώπους που έχουν όραμα, ώστε να επιστρέψει ο Άρης άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

2) Εκείνος που θα αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας να εγγυηθεί τα χρήματα τόσο του ίδιου όσο και των παικτών. «Ο,τι υπογράψαμε με τον Στεφανίδη, να ισχύσει», τους είπε μεταξύ άλλων.

3) Να παραμείνει το ρόστερ. Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε λίγες μόλις μέρες πριν από το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου, σημείο κλειδί για τον Ελληνα τεχνικό είναι να μην αποψιλωθεί το ρόστερ, αφού θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα με το να αντικατασταθούν όσοι αποχωρήσουν.

4) Τελευταία (αλλά καθόλου ήσσονος σημασίας) προϋπόθεση είναι ότι όσοι δεχθούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αναγέννησης από τη Γ' Εθνική να υπογράφουν επέκταση των συμβολαίων τους και για την επόμενη χρονιά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: