Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Με… φόρα από την Μίντιλαντ!!

Συνέχεια στη σημαντική νίκη επί της Μίντιλαντ θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ρίχνεται σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό. Πώς έχει η προϊστορία με τους Βοιωτούς.

Με… φόρα από την Μίντιλαντ
Καλύτερο ξεκίνημα σε σχέση με την περσινή σεζόν φιλοδοξεί να κάνει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα, στη μάχη του οποίου ρίχνεται σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» κατάφεραν στην πρεμιέρα να μπουν νικηφόρα στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στη συνέχεια έκαναν «γκέλες» κόντρα σε Πανιώνιο, Βέροια και Πλατανιά. Πρόθεση της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου είναι να αποφύγει κάτι τέτοιο φέτος, ώστε να καταφέρει να έχει ανταγωνιστική παρουσία από την αρχή του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, το «τριφύλλι» προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί της Μίντιλαντ και είναι με το ένα… πόδι μακριά από την είσοδό του στους ομίλους του Europa League. Για αυτό τον λόγο ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την επιτυχία κόντρα στους Βοιωτούς, οι οποίοι τον υποδέχονται στον ΟΑΚΑ που θα θυμίζει κάτι από… Λεωφόρο!

Οι «πράσινοι» έχουν πάρει 12.500 εισιτήρια και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν απόψε περίπου 10.000 οπαδούς τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Αναστασίου ετοιμάζεται να κάνει ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τους Δανούς. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφλεντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Χουχούμη (ή Πράνιτς) και Ζέκα εσωτερικούς μέσους. Ο Πέτριτς θα παίξει πίσω από τους Μπεργκ και Καρέλη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν και Μπουί. Εκτός έμειναν οι Λαγός, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι.

Προϊστορία

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

18/12/13 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-4 (31’ Κλωναρίδης, 37’, 52’, Λαγός, 89’ Δώνης)
25/08/12 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-1 (34' Bύντρα)
04/02/12 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-0 (83' Μελισσάς)
08/11/09 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 0-2 (68' Βύντρα, 81' Σισέ)
01/02/09 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-2 (50' Ντιμπαλά - 41' Κλέιτον, 64' Πετρόπουλος) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: