Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Καταλήγει στη Μάιντς ο Ντε Μπλάσις!

Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πάμπλο Ντε Μπλάσις στη Μάιντς, με τη γερμανική ομάδα – εκτός από χρήματα – να δίνει και έναν παίκτη ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Καταλήγει στη Μάιντς ο Ντε Μπλάσις
Πολύ κοντά σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Πάμπλο Ντε Μπλάσις φέρονται να βρίσκονται Αστέρα Τρίπολης και Μάιντς, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι Γερμανοί προσφέρουν ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αλλά οι Αρκάδες ζήτησαν και έναν παίκτη ως αντάλλαγμα.

Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί στο διάστημα που απομένει να καλυφθεί το κενό θα αφήσει με την επικείμενη αποχώρησή του ο Ντε Μπλάσις. Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου δεν απάντησε αρνητικά και πλέον οι «κυανοκίτρινοι» αποφασίζουν τον παίκτη που θα ακολουθήσει το αντίστροφο δρομολόγιο, για να γίνει κάτοικος Τρίπολης.

Σε κάθε περίπτωση, το κενό του Αργεντινού είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μέχρι στιγμής και μια πρώτη γεύση από τον Αστέρα χωρίς τον Ντε Μπλάσις θα πάρουμε σήμερα στα Γιάννενα, μια και ο Στάικος Βεργέτης τον απέκλεισε από την αποστολή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: