Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Βεργέτης: «Να αποδείξουμε την ετοιμότητα στο γήπεδο»

Ιδιαίτερη χαρακτήρισε την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάικος Βεργέτης, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη να ξεκινήσει θετικά το φετινό πρωτάθλημα.

Βεργέτης: «Να αποδείξουμε την ετοιμότητα στο γήπεδο»
Την ετοιμότητα του Αστέρα Τρίπολης -λόγω των επίσημων παιχνιδιών που έχει δώσει- συγκριτικά με αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς, τονίζοντας τη σημασία που θα έχει η αμυντική συνοχή.

Αναλυτικά όσα είπε στο Novasports.gr:
Για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ: «Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Η πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη για κάθε ομάδα, που θέλει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση. Θα κοιτάξουμε μέσα στο στυλ και τη δομή του παιχνιδιού που οργανώνουμε να φανούμε απειλητικοί, ν’ αμυνθούμε σωστά και ν’ αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας ώστε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Για την ετοιμότητα του Αστέρα σε σχέση με τον ΠΑΣ: «Είμαστε σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας, μια κι έχουμε πέντε επίσημα παιχνίδια και ο αντίπαλος κανένα. Πρέπει ν’ αποδείξουμε, όμως, αυτήν την ετοιμότητα στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που θα μας προκαλέσει ο ΠΑΣ».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι, ποιο στοιχείο θέλει η ομάδα του να εφαρμόσει στο παιχνίδι και τι υπολογίζει περισσότερο στα Γιάννενα: «Το ματς θα κριθεί στα λιγότερα λάθη. Και οι δύο ομάδες είναι συγκροτημένες κι αυτή που θα έχει την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Πρέπει να έχουμε αμυντική συνοχή, λιγότερους κινδύνους στην επίθεση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Απέναντι σε μία αρκετά δυνατή, μεσοεπιθετικά, ομάδα πρέπει να κοιτάξουμε την άμυνά μας και μετά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: