Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Πετράκης: «Εκ των κορυφαίων ομάδων ο Αστέρας»

Την άποψη ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί σήμερα τους Αρκάδες στους «Ζωσιμάδες».

Πετράκης: «Εκ των κορυφαίων ομάδων ο Αστέρας»
Μόνο καλά λόγια για την αξία του Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Γιάννης Πετράκης εν όψει της σημερινής αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τους Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα, ο Κρητικός προπονητής μίλησε για τη σεζόν που ξεκινάει και αναφέρθηκε στον στόχο της ηπειρωτικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στο Novasports

Για το νέο πρωτάθλημα:
«Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα και νομίζω πως όλοι περιμένουμε με αγωνία να μπούμε στην έναρξη των παιχνιδιών. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα αναβαθμισμένο συγκριτικά με πέρυσι, με καλύτερη ποιότητα. Εύχομαι να μην υπάρχουν τραυματισμοί, όχι μόνο για τη δική μας την ομάδα, αλλά και για τις άλλες τις ομάδες».

Για το τι περιμένει από το νέο πρωτάθλημα:
«Εύχομαι να υπάρξει πρόοδος φέτος. Πιστεύω πως σε σχέση με πέρυσι θα είναι σίγουρα δυσκολότερο. Το κάνει δυσκολότερο και η ενίσχυση όλων των ομάδων, αλλά και το γεγονός ότι πέφτουν τέσσερις ομάδες, πιστεύω ότι ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας και σίγουρα θα το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Ιδιαίτερα από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω. Για την κορυφή, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι πάλι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες. Υπάρχει το δεύτερο γκρουπ των ομάδων, που όλες οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα, θα θέλουν να ενταχθούν σε αυτό».

Για τους στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα:
«Εμείς από τη μεριά τη δική μας, για να έρθω και στην ομάδα μας , θέλουμε να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία και μέσα από την προσπάθεια να μπορέσουμε να μπούμε στο μεγαλύτερο γκρουπ».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Κυριακής. Για εμένα ο Αστέρας είναι μια από τις τρεις - τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μια ομάδα που έχει παιχνίδια στα πόδια της, που αυτό είναι πλεονέκτημα, σε σχέση με εμάς που δεν έχουμε επίσημο παιχνίδι. Εμείς πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ο εαυτός μας. Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και μέσα από αυτό να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, που είναι η νίκη, όπως είναι σε όλα τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: