Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Συμφωνία Ρεάλ-Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία!!

Σε συμφωνία έχουν έρθει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την «Marca», για τη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία. Την Δευτέρα στην Αγγλία ο Αργεντινός για τα ιατρικά.

Συμφωνία Ρεάλ-Γιουνάιτεντ για Ντι Μαρία!
Ένα βήμα πριν το «Ολντ Τράφορντ» βρίσκεται ο Άνχελ Ντι Μαρία. Για την πώληση του Αργεντινού μέσου έχουν συμφωνήσει Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εδώ και καιρό ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ντι Μαρία, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να καταλήγουν θετικά τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την «Marca».

Η Ρεάλ θα βάλει στα ταμεία της 75 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει συμφωνία για μπόνους συμμετοχών και στόχων από τα οποία η «βασίλισσα» θα πλουτίσει κατά 15 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος χαφ… δεν θα μείνει παραπονεμένος -οικονομικά- καθώς θα λαμβάνει κάθε χρόνο περίπου 8 εκατ. ευρώ, ενώ η κόκκινη φανέλα που φορέσει σε λίγες μέρες θα έχει πίσω τον αριθμό «7».

O Ντι Μαρία θα ταξιδέψει αύριο στο Μάντσεστερ για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί την Δευτέρα ή την Τρίτη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: