Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

«Πάμε για την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Να βάλει… δύσκολα στον Παναθηναϊκό θέλει ο Λεβαδειακός, αλλά και να κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Ηλίας Κώτσιος.

«Πάμε για την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Ο Ηλίας Κώτσιος αναφέρθηκε μέσω της Nova στις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι πρεμιέρες των πρωταθλημάτων και επισήμανε ότι ο Λεβαδειακός θέλει να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να φέρει αποτέλεσμα κόντρα στα προγνωστικά.

Ο 37χρονος αμυντικός που φόρεσε τη φανέλα του «τριφυλλιού» από το 2004 έως το 2007 και αποκτήθηκε από τους Βοιωτούς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου τόνισε πως περιμένει από την ομάδα του να παίξει πολύ καλύτερα απ' ότι στα φιλικά.

«Περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι, να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος αγώνας για εμάς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα που έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως είναι πρεμιέρα και η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση με έκπληξη. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια και ευελπιστούμε να είμαστε σε καλή βραδιά να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με λίγα λάθη για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε στη Nova ο έμπειρος αμυντικός.

Ενώ εν συνεχεία μίλησε:

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Λεβαδειακός: «Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Λεβαδειακός είναι η δική του ομάδα. Να παρουσιαστούμε ομοιογενείς γιατί έχουμε πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές. Πρώτα πρέπει να προσέξουμε τους εαυτούς μας και να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Να έχουμε αλληλοβοήθειες και από εκεί και πέρα να αντέξουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του. Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει αν θα καταφέρουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα, όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει στο ΟΑΚΑ: «Όπου και να παίξουμε θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Σίγουρα στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι γιατί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα είναι πολλοί περισσότεροι. Θα είναι υπέρ του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: