Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Γρηγορίου: «Δεν παίξαμε ως νεοφώτιστοι»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Κέρκυρας, η οποία συνοδεύτηκε με τη νίκη (2-1) κόντρα στον Πανθρακικό, ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Γρηγορίου: «Δεν παίξαμε ως νεοφώτιστοι»
Η Κέρκυρα έκανε εμφάνιση ομάδας επίπεδου Σούπερ Λίγκας και αυτό ήταν το «κλειδί» της νίκης (2-1) επί του Πανθρακικού, όπως δήλωσε Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός των «Φαιάκων» ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του, λέγοντας πως θα μπορούσαν να είχαν… σφραγίσει νωρίτερα το «τρίποντο» με βάση τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

«Είμαι χαρούμενος, καταρχήν, γιατί επιστρέψαμε στη Σούπερ Λίγκα μετά την περυσινή προσπάθεια, αλλά και επειδή αυτή συνοδεύτηκε από νίκη», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Γρηγορίου και συμπλήρωσε:

«Είχαμε πει ότι δεν πρέπει να αγωνιστούμε ως νεοφώτιστοι. Κι αυτό έγινε πράξη. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε. Προηγηθήκαμε με 2-0, δίκαια, ένα σκορ που, ουσιαστικά, έκρινε, το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, από τη μεριά τους οι αντίπαλοί μας πίεσαν, μείωσαν, ενώ είχαν κι ακόμη μια-δυο φάσεις. Ενώ, κι εμείς από τη μεριά μας είχαμε και στο β’ μέρος, ευκαιρίες για να “κλειδώσουμε” τη νίκη μας νωρίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: