Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μπούρμπος: «Τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει ο ίδιος, αλλά και ο Παναθηναϊκός τόνισε ο Χρήστος Μπούρμπος σε δηλώσεις του πριν την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό. «Θέλουμε τίτλους και καλή ευρωπαϊκή πορεία» επισήμανε.

Μπούρμπος: «Τίτλους με τον Παναθηναϊκό»
Στην κορυφή έθεσε τον πήχη για τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος τόνισε τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα που είναι η κατάκτηση τίτλων και η καλή Ευρωπαϊκή πορεία

Ο 31χρονος αμυντικός των «πρασίνων» μίλησε για την μεταγραφή του, το κλίμα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και την προσοχή που χρειάζεται να δείξει κόντρα στον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Novasports:
Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες. Πάντα δούλευα και πάντα σκεφτόμουν το κάτι καλύτερο και το κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα μου. Άργησε, αλλά ήρθε, θεωρώ ότι ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για το γεγονός ότι έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του στα 31 του χρόνια και αν θεωρεί ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι του: «Σίγουρα όποιος δουλεύει ανταμείβεται και για μένα ένας μεγαλύτερος λόγος ηθικής ικανοποίησης, είναι ότι με επέλεξαν άνθρωποι που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν είναι αργά. Όποιος δουλεύει, θα ανταμειφθεί στο τέλος».

Για όσα βρήκε στην νέα του ομάδα: «Μια μεγάλη οικογένεια. Πραγματικά η ομάδα βασίζεται σε αυτό και πρέπει να συνεχίσει έτσι, ώστε να έχει ανάλογη πορεία με την περσινή και ακόμα καλύτερη».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού:
«Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Στο πρωτάθλημα να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, εύχομαι να μπορέσουμε να πάρουμε και τίτλους και θέλουμε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή: «Πάντα είναι εφικτός ο τίτλος για τον Παναθηναϊκό και πάντα σε αυτό προσδοκά. Εύχομαι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι και να ανέβουμε, ώστε να μπορέσουμε να χτυπήσουμε και τον τίτλο».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε πολλά πέρυσι με μικρό μπάτζετ και πολλά νέα παιδιά και αν μπορεί να το επαναλάβει και την εφετινή σεζόν: «Θεωρώ ότι το μπάτζετ και τα χρήματα δεν κάνουν την ομάδα. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει και ταλέντο, όμως παίζουν σημαντικό ρόλο η δουλειά που γίνεται και το καλό κλίμα, κάτι που ήδη υπάρχει στην ομάδα. Και έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τίτλους».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Θα έχουμε σίγουρα περισσότερο κόσμο. Πάντα θέλουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας για να μας βοηθούν και να μας στηρίζουν. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός είτε παίζει εντός, είτε παίζει εκτός πάντα θέλει τις νίκες. Το μόνο καλό είναι ότι θα έχουμε περισσότερο κόσμο μαζί μας και εύχομαι να ξεκινήσουμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με σοβαρότητα, ασχέτως αν έχουμε κάποια επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας. Πρέπει να είμαστε πάντα σοβαροί, γιατί κανένα παιχνίδι δεν το κερδίζουμε χωρίς σοβαρότητα και δίχως να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: