Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

«Πολυτέλεια για τον ΟΦΗ ο Γκατούζο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζενάρο Γκατούζο ο Αντώνης Πετρόπουλος, μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα, τονίζοντας το δύσκολο έργο που έχει φέτος η ομάδα του.

«Πολυτέλεια για τον ΟΦΗ ο Γκατούζο»
Το εγκώμιο του Τζενάρο Γκατούζο έπλεξε ο Αντώνης Πετρόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναιτωλικού.

Ο επιθετικός των Κρητικών αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, ενώ σχολίασε την εμφάνιση του ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε:
«Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά βρήκαμε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που ήταν σε καλές θέσεις και έβγαζε τα γκολ. Πιστεύω ότι ήταν μία σημαντική νίκη γιατί ο ΟΦΗ έχει να νικήσει σε πρεμιέρα δέκα χρόνια. Συνεχίζουμε, ο κόσμος είναι μαζί μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε τις νίκες. Ο δρόμος είναι πολύς και φέτος ακόμη πιο δύσκολος γιατί έχουμε δει ότι και στις θέσεις που είναι για Ευρώπη αλλά και σε αυτές για υποβιβασμό γίνεται χαμός. Θα προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Για το αν έχουν προσαρμοστεί σε αυτά που τους ζητάει ο Γκατούζο: «Είναι σύστημα πολύ επιθετικό. Τα στόπερ παίζουν ψηλά, βγαίνουμε πολλές φορές από τα άκρα και παράγουμε φάσεις. Πιστεύω ότι στα φιλικά το δουλέψαμε και στην πρεμιέρα ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Μέχρι το 60' είχαμε δυνάμεις, μετά πέσαμε λίγο, αλλά είχαμε δύο ευκαιρίες και στο τέλος ήρθε το γκολ».

Για το αν ταιριάζει το συγκεκριμένο σύστημα στον ΟΦΗ: «Αυτό το κρίνει ο προπονητής. Εγώ δεν είμαι προπονητής για να επιλέγω συστήματα. Αν κερδίζει η ομάδα και παράγει φάσεις τότε συνεχίζεις με αυτό το σύστημα. Αν όχι είναι θέμα του προπονητή να αλλάξει το σύστημα».

Για το γεγονός ότι έζησε με πολύ πάθος το παιχνίδι: «Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί ξανά και ήθελα να ξαναέρθω εδώ. Η διοίκηση, ο κόσμος και ο προπονητής με στηρίξανε και πιστεύω να τους δικαιώσω. Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, όπως επίσης και στον κόσμο και τον προπονητή γιατί δουλεύουμε καλά».

Για το πάθος του Γκατούζο: «Ο μίστερ όλα αυτά τα χρόνια και σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα είναι τεράστιο όνομα. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να γίνονται από παίκτες προπονητές. Έχει να δώσει πολλά και σε εμάς αλλά και στους μικρούς. Είναι πολυτέλεια για τον ΟΦΗ να έχει προπονητή τον Γκατούζο και όλο το τιμ του. Πιστεύω ότι μέσω του ΟΦΗ θα δικαιωθεί και αυτός, αλλά και εμείς. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Στόχος μου είναι να πετυχαίνω γκολ για να νικάει η ομάδα. Ξεκίνησα καλά αλλά θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: