Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Αναμονή για Αμπέντ!!

Την απάντηση της Νιούκαστλ στην πρόταση αγοράς του Μεντί Αμπέντ περιμένουν στον Παναθηναϊκό, χωρίς πολλές ελπίδες. Δεν «παίζει» του Σουγκού, υπογράφει ο Μπερίσα.

Αναμονή για Αμπέντ
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει κάθε ελπίδα απόκτησης του Μεντί Αμπέντ, αλλά η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Αλγερινός χαφ είναι ελάχιστες. Η Νιούκαστλ δεν έχει απαντήσει στην πρόταση αγοράς του «τριφυλλιού», αλλά ο Άλαν Πάρντιου δηλώνει πως υπολογίζει τον παίκτη και το δείχνει (χθες ήταν ξανά στη 18άδα, χωρίς όμως να αγωνιστεί), ενώ ο ίδιος ο Αμπέντ δεν πιέζει να αποχωρήσει και βλέποντας πως έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να αγωνίζεται στις «καρακάξες» προσπαθεί να καθιερωθεί στην Premier League.

Πάντως μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι θα συμβεί και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή διαρρέεται πως είναι πιθανός ακόμη και ο εκ νέου δανεισμός του στον Παναθηναϊκό. Δύσκολο πάντως…

Αν δεν γίνει του Αμπέντ, με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν μοιάζει πιθανό να υπάρξει άλλη προσθήκη. Στη Γαλλία γράφτηκε χθες περί ενδιαφέροντος για τον Πάπε Αμοντού Σουγκού της Μαρσέιγ, ωστόσο ο 30χρονος Σενεγαλέζος δεν είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού, όπως λένε στην ομάδα.

Έτσι το πιθανότερο είναι η τελευταία προσθήκη να είναι ο Βαλμίρ Μπερίσα. Ο 18χρονος Σουηδός φορ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, πήγε στο Κορωπί για να γνωριστεί με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα θα γυμναστεί με Κλωναρίδη και Κουτρουμπή που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Πιθανότατα τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τη μετακίνησή του από τη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς 600-700 χιλ. ευρώ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: