Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

«Νίκη που να δείχνει την ταυτότητά μας»

Ανυπόμονος για την έναρξη του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, ο οποίος τόνισε πως η Βέροια είναι έτοιμη για την πρεμιέρα κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

«Νίκη που να δείχνει την ταυτότητά μας»
Τη νίκη έθεσε ως μοναδικό στόχο της πρεμιέρας για τη Βέροια ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, ο οποίος μίλησε στο novasports για το ματς κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Ο Ισπανός τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας δήλωσε ανυπόμονος για τα επίσημα παιχνίδια, ενώ σχολίασε τον αντίπαλο της πρεμιέρας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Novasports.gr:

Για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ: «Το ότι αρχίζει το πρωτάθλημα, μας φέρνει χαρά, μας τονώνει τη φιλοδοξία καθώς ήρθαμε εδώ να εργαστούμε. Περιμένουμε τα επίσημα παιχνίδια».

Για το στόχο της Βέροιας απέναντι στην Ξάνθη: «Φυσικά και πρέπει να κερδίσουμε. Κάνοντας τα πράγματα σωστά, αποδεικνύοντας όλα αυτά που έχουμε δουλέψει. Να δείξουμε πώς η Βέροια έχει αρχή και τέλος. Θέλουμε νίκη που να δείχνει την ταυτότητά μας. Όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Έχουμε τις πληροφορίες μας για τον αντίπαλο. Έχουμε φθάσει στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού με όσα έχουμε συλλέξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: