Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Παπασταθόπουλος: «Θα βοηθήσει πολύ την Εθνική ο Ρανιέρι»

Σίγουρος πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα βοηθήσει πάρα πολύ την Εθνική δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας σε κυριακάτικο Τύπο.

Παπασταθόπουλος: «Θα βοηθήσει πολύ την Εθνική ο Ρανιέρι»
Το εγκώμιο του νέου τεχνικού της Εθνικής ποδοσφαίρου έπλεξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα “Real”.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ανέφερε για τον Κλαούντιο Ρανιέρι: «Τα λόγια είναι περιττά, διαβάζοντας το βιογραφικό του. Το όνομά του δεν χρειάζεται συστάσεις, τον σεβόμαστε όλοι και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας», υποστήριξε ο Παπασταθόπουλος ο οποίος σχολίασε για το αποψινό παιχνίδι με τη Ρουμανία:

«Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα, η οποία σίγουρα -μετά και από τα πρόσφατα μεταξύ μας παιχνίδια- θα είναι πολύ πιο προσεκτική», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εμείς από την πλευρά μας καλούμαστε να επαναλάβουμε τις θετικές εμφανίσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Ο αγώνας με τη Ρουμανία θα είναι ο πιο δύσκολος στην έδρα μας δίχως τον κόσμο στις εξέδρες. Μακάρι να είναι ο τελευταίος χωρίς τους φιλάθλους. Πρέπει να προσέξουμε πολύ να μη μας κοιμίσει ο αντίπαλος, αλλά να πάρουμε εμείς γρήγορα την πρωτοβουλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: