Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Εκ νέου ανατροπή με Σο!!

Την απόφαση να μην προχωρήσουν την περίπτωση του Πάπε Σο έλαβαν στον Ατρόμητο και πλέον αναζητούν άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Εκ νέου ανατροπή με Σο
Σε… σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση του μέσου με τον οποίο θα ολοκληρωθεί ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ατρόμητο.

Από την πρώτη στιγμή προέκυψε το όνομα του Πάπε Σο, το οποίο στη συνέχεια «ναυαγούσε», μπήκε σφήνα η περίπτωση του Γκέντσογλου που κατέληξε στον Εργοτέλη, επέστρεψε στην επιφάνεια ο Αφρικανός και τελικά οι Περιστεριώτες δεν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Ο Σενεγαλέζος χαφ ήρθε στην Ελλάδα, και υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την περίπτωσή του.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κινηθούν, έστω και στο… παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου, για την προσθήκη ενός ανασταλτικού μέσου.

Ήδη έχουν πέσει στο «τραπέζι» άλλες λύσεις. Μία που απασχολεί είναι του Τραορέ, καθώς το όνομα του 27χρονου από το Μάλι είχε «παίξει» και παλαιότερα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: