Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Έκλεισε τα «τριάρια» η ΑΕΚ!

Μετά τον Λεωνίδα Κασελάκη, η ΑΕΚ απέκτησε και τον 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ, Γκάρετ Ουίλιαμσον, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Έλληνα άσο. Δείτε τους εντυπωσιακούς αριθμούς του πέρυσι με τους Λόντον.

Έκλεισε τα «τριάρια» η ΑΕΚ
Μέσα σε τρεις ημέρες, η ΑΕΚ ενέταξε τρεις παίκτες στο δυναμικό της, εν όψει της νέας σεζόν στην Α1. Προηγήθηκαν οι Λεωνίδας Κασελάκης και Ντέιβιντ Κάιλς, με τον Γκάρετ Ουίλιαμσον να ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ ήταν ο «εκλεκτός» του Βαγγέλη Ζιάγκου, προκειμένου να πλαισιώσει τον Έλληνα αθλητή και να κλείσει την θέση «3» της «βασίλισσας».

Μάλιστα, τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και ο μάνατζέρ του, τόνισαν πως θα βρίσκονται λίαν συντόμως στην Ελλάδα, έτσι ώστε να προλάβουν νωρίς την προετοιμασία του συλλόγου που ξεκινάει την Δευτέρα (8/9).

Πρόκειται για έναν αθλητή που θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ωστόσο η τελευταία του σεζόν στην Αμερική και πιο ειδικά στον Καναδά, απέδειξε πως είναι ένας γνήσιος… δολοφόνος.

Κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν, ο Ουίλιαμσον αγωνιζόμενος στο τοπικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Λόντον, αναδείχθηκε ως ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ της λίγκας, έχοντας κατά μέσο όρο 18.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: