Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Σε… αρχή και τέλος η Κέρκυρα!!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της Κέρκυρας κόντρα στην Παναχαϊκή με τους «Φαίακες» να είναι καλοί σε… αρχή και τέλος και τους Πατρινούς να δείχνουν έτοιμοι για την… εκκίνηση.

Σε… αρχή και τέλος η Κέρκυρα
Η Κέρκυρα… χαλάρωσε και η Παναχαϊκή έδειξε έτοιμη να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στη Football League, μετά το μεταξύ τους 0-0 στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο των «Φαιάκων».

Το ματς ήταν μοιρασμένο, με την Κέρκυρα να μπαίνει πιο δυνατά. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό 20λεπτο στην έναρξη του παιχνιδιού, με τους Πατρινούς να φέρνουν την ισορροπία στη συνέχεια.

Η Παναχαϊκή συνέχισε να έχει τις ευκαιρίες -κυρίως με τον Ντα Κόστα- στην έναρξη του δεύτερου μέρους, ενώ η Κέρκυρα αντέδρασε λίγο πριν το τέλος με μεγάλες χαμένες ευκαιρίες των Γεωργακόπουλου, Καϊκούτ και Χαβίτο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ.Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Ζορμπάς, Γκόμες, Σαμπάτ, Μαρκόφσκι, Κρητικός, Μπόρχα Σάντσες, Ομπράντοβιτς, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Χαβίτο, Ναγιάρ, Ρόχας, Βενέτης, Καϊκούτ, Κόντος, Μαραγκός, Γεωργακόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημ. Σπανός): Μπαλασάκης, Χούσα, Κοντοχρήστος, Σούλης, Άλλα, Μπαλού, Γκατιάγκα, Σκερλετίδης, Ζλατκόφσκι, Ντα Κόστα, Μαρουκάκης .

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Μασούρας, Κωστούλας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: