Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

«Κιτρινόμαυρη» η κρητική μάχη!

Με ωραίο γκολ του Κουρέζ ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη επί του ΟΦΗ σε ένα… ισορροπημένο φιλικό που έγινε στο Παγκρήτιο, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας.

«Κιτρινόμαυρη» η κρητική μάχη

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον Τζενάρο Γκατούζο και τον Παύλο Δερμιτζάκη –στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων»- να κάνουν αρκετές δοκιμές.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο ματς με τον Τζορτζ (31’), από κει και πέρα όμως ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία, με τους Γιουσούφ και Μπρούνο να δημιουργούν προϋποθέσεις για τέρμα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ανέβασε την απόδοσή της. Ο Εργοτέλης όμως ήταν αυτός που πανηγύρισε τελικά με τον Κουρέζ στο 81’ να σκοράρει με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ.

Eργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Tσέρνι (46' Καβουσάκης), Πίτσος (46' Λεονάρντο), Τζανακάκης (60' Ρέντζας), Σαινάτι (46' Μέγι), Χαντί (13' λ.τ. Κασναφέρης), Γιουσούφ (60' Μπουρσέλης), Μπρούνο (60' Παμλίδης).

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Δασκαλάκης (60 Γιαγκιόζης), Φαζός, Αντελέγιε, Τριποτσερης (46' Μακρής), Καλαιτζιτς, Στάθης (46' Μαραθιανός), Μονιάκης (46' Μπανούσης), Λαμπρόπουλος (46' Κουτσιανικούλης), Φραγκουλάκης (46' Ραζάκ), Τζόρτζ (59' Ροβίθης), Περογαμβράκης (46' Φερούζ).*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: