Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μπογκντάνοβιτς: «Περίμενα περισσότερα από μένα και την ομάδα…»

Απογοητευμένος ήταν ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς τόσο με την εικόνα του, όσο και με αυτή της Κροατίας, μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Γαλλία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μπογκντάνοβιτς: «Περίμενα περισσότερα από μένα και την ομάδα…»
Σίγουρος πως η εθνική Κροατίας θα μπορούσε να κάνει καλύτερη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, εμφανίστηκε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς μετά την ήττα από τη Γαλλία στους «16» της διοργάνωσης.

Ο φόργουορντ των Νετς περίμενε περισσότερα τόσο από εκείνον, όσο και από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ωστόσο η απόδοσή τους μετά το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας είχε πάρει φθίνουσα πορεία.

«Είμαστε απογοητευμένοι! Ήρθαμε μία χαρά σε αυτό το τουρνουά. Αλλά, δυστυχώς η απόδοσή μας έπεσε μετά από το Ευρωμπάσκετ και αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Δεν επιτρέψαμε εύκολους πόντους στους Γάλλους και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με τα δικά μου σουτ. Όμως, αυτό δεν έγινε και είμαι πολύ απογοητευμένος…», δήλωσε στην κροατική τηλεόραση ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά περίμενα περισσότερα από μένα και από την ομάδα, γιατί πιστεύω πως μπορούσαμε να πηγαίναμε καλύτερα. Αλλά, από την άλλη δεν είναι ντροπή να χάνουμε από τους πρωταθλητές Ευρώπης».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: