Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η στιγμή που ο Λάμπαρντ αποφάσισε ν’ αποσυρθεί…!

Πολλές φορές οι μεγάλες αποφάσεις -όπως το ν’ αποσυρθείς από την εθνική Αγγλίας- χρειάζονται ένα σοκ. Κι αυτό το υπέστη ο Φρανκ Λάμπαρντ, όταν ο Λουκ Σο τον ρώτησε… πού έπαιζε ο Τόνι Άνταμς!

Η στιγμή που ο Λάμπαρντ αποφάσισε ν’ αποσυρθεί…
Όσο κι αν περνούν τα χρόνια, είναι δύσκολο να το παραδεχθείς. Ακόμα κι αν τα πόδια δε βαστάνε όπως παλιά, αρνείσαι ν’ αποσυρθείς.

Έρχεται όμως κάποια στιγμή όμως που καταλαβαίνεις ότι… ήρθε η ώρα σου. Ε, αυτή η στιγμή ήρθε για τον Φρανκ Λάμπαρντ μέσα από μια συζήτηση με τον Λουκ Σο.

Όπως ανέφερε ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι στη «Sun», τα έλεγε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν ανέφερε λοιπόν το όνομα του Τόνι Άνταμς, ο μικρός φάνηκε σαν μην ξέρει για ποιον μιλάει.

«Με δουλεύεις, τον ρώτησα. Όχι, μου είπε, πού έπαιζε; Τότε συνειδητοποίησα ότι πρέπει να σταματήσω απ’ την εθνική», ανέφερε γελώντας.

Μπορεί λοιπόν ο Σο να έχει ως ελαφρυντικό της άγνοιάς του την ηλικία. Άλλωστε τη χρονιά που αποσύρθηκε ο τετράκις πρωταθλητής με την Άρσεναλ και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας τη δεκαετία του 90’, ο ίδιος ήταν… 7 χρονών. Ωστόσο η άγνοιά του αποδείχθηκε το σοκ που χρειαζόταν ο Λάμπαρντ για να συνειδητοποιήσει το… χάσμα των γενεών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: