Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Πογκμπά, όπως λέμε… Ζιντάν!!

Με τους Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, Ζινεντίν Ζιντάν, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Φραντσέσκο Τότι σύγκρινε τον Πολ Πογκμπά ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους, Αλέσιο Τακινάρντι. «Αυτή είναι η εποχή του», δήλωσε.

Πογκμπά, όπως λέμε… Ζιντάν
Αδιαμφισβήτητη είναι η ποδοσφαιρική αξία του Πολ Πογκμπά (δεν ήταν τυχαία άλλωστε και η έντονη μεταγραφολογία του καλοκαιριού). Ο Αλέσιο Τακινάρντι όμως το πήγε ένα βήμα… παραπάνω.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην «Corriere Dello Sport», ο άλλοτε αμυντικός χαφ της Γιουβέντους σύγκρινε τον 21χρονο μέσο της «μεγάλης κυρίας» με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

«Έχει τη δυνατότητα να κάνει το πολύπλοκο να μοιάζει με απλό, αναλύοντας περίεργες καταστάσεις. Πριν δω τον Πογκμπά, είχα παρατηρήσει τέσσερις παίκτες που μπορούσαν να παίξουν έτσι. Τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και τον Φραντσέσκο Τότι», ήταν η τοποθέτηση του παλαίμαχου Ιταλού.

Επιπλέον, υποστήριξε πως ο νεαρός διεθνής Γάλλος είναι ένας σπάνιος παίκτης που θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Ο Πογκμπά είναι ένα διαμάντι. Μεγάλωσε για να γίνει ένας συγκλονιστικός παίκτης. Από το πρώτο του παιχνίδι με τη Γιουβέντους κατάλαβα πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Υπάρχουν κάποιοι μέσοι που ορίζουν μια εποχή. Αυτή θα είναι η εποχή του Πογκμπά», ήταν τα λόγια του Τακινάρντι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: