Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ρούμπιο: «Θα είναι δύσκολα με τη Γαλλία»

Διαφορετικό ματς από αυτό του πρώτου γύρου περιμένει στον προημιτελικό απέναντι στη Γαλλία ο Ρίκι Ρούμπιο.

Ρούμπιο: «Θα είναι δύσκολα με τη Γαλλία»
Ο Ρίκι Ρούμπιο αφού η Ισπανία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σενεγάλης περιμένει περισσότερη αντίσταση από τη Γαλλία στα προημιτελικά. Μαζί του συμφώνησε και ο προπονητής του, Χουάν Αντόνιο Ορένγκα.

«Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες και ήμασταν άστοχοι, ενώ χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε σε όλα αυτά. Κλειδί για μας ήταν η άμυνα του Μαρκ Γκασόλ στον Ντιένγκ, που έκανε εκπληκτικό τουρνουά. Εστιάζουμε στο ματς με τη Γαλλία, ξέρουμε πως θα είναι διαφορετικό από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς», ανέφερε ο γκαρντ των Τίμπεργουλβς.

Ο προπονητής του, Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Σενεγάλη έχει εξαιρετικούς αθλητές. Πάντως ελέγξαμε το ρυθμό, οι ψηλοί μας έκαναν πολύ καλή δουλειά στην άμυνα κι όταν στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε να ευστοχούμε από μακριά η διαφορά ξέφυγε. Είναι καλό που κερδίσαμε χωρίς να παίξει κανένας παίκτης πάνω από 25 λεπτά. Ο περσινός ημιτελικός με τη Γαλλία είναι πολύ διαφορετικός, γιατί οι ομάδες είναι διαφορετικές και είναι μια διαφορετική κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: