Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μάχη με τον χρόνο στον Άρη!!

Με τον χρόνο να μην είναι υπέρ τους, οι άνθρωποι του Άρη και ειδικότερα ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης «τρέχουν» για να συμπληρώσουν το ρόστερ εν όψει της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική.

Μάχη με τον χρόνο στον Άρη
Σε μια εβδομάδα γίνεται η σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μια ‘βδομάδα στην οποία ο Άρης θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να συμπληρώσει το ρόστερ του.

Άλλοι παίκτες αποχώρησαν, άλλοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να καλείται σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα να πάρει αποφάσεις. Ήδη υπάρχει μια ογκώδης λίστα με 35 παίκτες (Έλληνες και ξένους) οι οποίοι έχουν προταθεί.

Έως τώρα μόλις 9 παίκτες έχουν ενημερώσει ότι θα παραμείνουν. Πρόκειται για τους Καρατζιοβαλή, Μπαϊμάκη, Γκελή (τερματοφύλακες), Ψυχογιό, Λιόνη, Λιόλιο (μπακ) Γιαννίτση (στόπερ), Λεμονή (χαφ) και Καπνίδη (επιθετικός). Κουσίδης, Νικολόπουλος και Τσιάρας αποχωρούν, ενώ αβεβαιότητα υπάρχει για τους Σανιά και Ενλουντούλου (πρόβλημα με τα δελτία τους).

Όλα αυτά καθιστούν δύσκολη και την προετοιμασία της ομάδας (προπονείται στο «Δασυγένειο») εν όψει της πρεμιέρας στην έδρα της Καστοριάς για τον 1ο όμιλο. Στα πλάνα των «κίτρινων» βρίσκονται οι Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Γκόλιας και αναμένεται η απάντησή τους για το αν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Από την Δευτέρα λοιπόν θα πρέπει ν’ αρχίσει να συμπληρώνεται το παζλ -εκτός των άλλων- και με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Σπύρου Βάλλα, με τις ομάδες της Γ' Εθνικής να έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν έως δύο παίκτες άνω των 33 ετών. Ο ένας φαίνεται πως θα είναι ο Καρατζιοβαλής, ο έτερος ίσως να είναι ο πρώην κεντρικός αμυντικός της SKODA Ξάνθης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: