Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Πήρε Πέρκινς η Κούτσα!! (video)

Τον Ντορόν Πέρκινς απέκτησε για έναν χρόνο η Λαμποράλ Κούτσα, μόλις μια ημέρα μετά τον τραυματισμό του Τορνίκε Σενγκέλια. Δείτε τους αριθμούς του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού πέρυσι με τη Μπεσίκτας.

Πήρε Πέρκινς η Κούτσα! (video)
Μόλις μια ημέρα μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο που αποκόμισε ο Τορνίκε Σενγκέλια και θα τον αφήσει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες, η Λαμποράλ Κούτσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντορόν Πέρκινς.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα της Βασκονίας για να προσθέσει εμπειρία και… μούσκουλα (όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση) εν όψει της νέας σεζόν.

Να θυμίσουμε πως ο Αμερικανός αθλητής είχε περάσει από τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012-2013 και φέτος θα βρει απέναντί τους τους «ερυθρόλευκους» στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπεσίκτας, όπου είχε 9.6 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα στο Eurocup, ενώ για το τούρκικο πρωτάθλημα, ο Πέρκινς είχε 11 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ συνολικά.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: