Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκαθαρίζει για μεταγραφή!!

Άριστα πήρε η ΑΕΚ στο φιλικό επιπέδου… Football League με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ σύντομα θα φανεί αν θα γίνει άλλη προσθήκη για το ρόστερ που δείχνει έτοιμο για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Ξεκαθαρίζει για μεταγραφή
Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχε η ΑΕΚ στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (4-0), σε ένα παιχνίδι που είχε το χαρακτήρα «πρόβας» εν όψει της έναρξης της Football League.

Ο «Δικέφαλος» δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει με το ρόστερ στις απαιτήσεις που υπάρχουν στη Β’ Εθνική και να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι έτοιμοι όταν πρέπει. Ωστόσο, είναι ανοιχτό μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή να προκύψει κάποια προσθήκη, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού που έχει στη διάθεσή του ο Έλληνας τεχνικός.

Το προηγούμενο διάστημα η «Ένωση» έψαχνε για κάποιον επιθετικό, ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον Λέκιτς, αλλά τελικά εκείνος επέλεξε να αγωνιστεί στη νεοφώτιστη του ισπανικού πρωταθλήματος, Εϊμπάρ.

Από εκείνη τη στιγμή έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί μόνο για κάποια εξαιρετική περίπτωση, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να έχει επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι όσον αφορά την επίθεση, ενώ την ίδια ώρα παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη. Όλα δείχνουν ότι εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά το θέμα με τον έμπειρο μέσο, αφού την Παρασκευή λήγει η σχετική διορία για τους παίκτες που έμειναν ελεύθεροι μέχρι τον Μάιο. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει με ασφάλεια τι θα γίνει με τον «Κατσούρ», τον οποίο εκτιμά ο Δέλλας, αλλά έχει τονίσει ότι είναι ικανοποιημένος με τους μέσους που είναι τώρα στην ομάδα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: