Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Τα… κρατάει για τα επίσημα!!

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ωστόσο αν και έδειξε ότι θα προσφέρει λύσεις στην επίθεση ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 στο φιλικό με τον Αιγινιακό.

Τα… κρατάει για τα επίσημα
Χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων (στο β’ ημίχρονο), ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Αιγινιακού έχοντας στη σύνθεσή του για πρώτη φορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τον επέλεξε στην επίθεση, δίδυμο με τον Περέιρα, ο οποίος νωρίς νωρίς πλάσαρε με άνεση τον Τόλιο ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μάρτενς με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε με το κεφάλι να βρει δίχτυα. Ενδιάμεσα δοκάρι είχε και ο Αιγινιακός σε κεφαλιά του Κουτσοσπύρου στο 13ο λεπτό.

inner

Στο δεύτερο μέρος, ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, έχοντας την ευκαιρία να τεστάρει αρκετούς παίκτες από την Κ-20 που μάλιστα δεν τα πήγαν άσχημα. Όμως μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Ναουμτσέφσκι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε κάποιες ευκαιρίες για γκολ στην συνέχεια, με πιο χαρακτηριστικές μια κεφαλιά του Κούστα (έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού) και δοκάρι σε κοντινή προβολή του Κάκκο στο 86’. Το φιλικό παρακολούθησε ο Ζήσης Βρύζας και περίπου 500 φίλοι των «ασπρόμαυρων».

inner

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός: Τόλιος (75' Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (78' Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Μασάντο (71' Ντος Σάντος), Πολύζος (51' Ρίκκα), Ζούρκος (66' Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80' Δεμηττζόγλου), Πόποβιτς (66' Καζάκης).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (55' Γιακουμής), Σκόνδρας (46' Βίτορ), Ποζατζίδης (65' Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Πατράλης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60' Κούστα), Περέιρα (73' Κάκκο), Μάρτενς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: