Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

«Και με πολύ λιγότερα χρήματα ο Ντι Μαρία στη Ρεάλ»!

Την επιθυμία του Άνχελ Ντι Μαρία να μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ακόμη και με λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνει τώρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ο ατζέντης του Αργεντινού.

«Και με πολύ λιγότερα χρήματα ο Ντι Μαρία στη Ρεάλ»!
Ο πόθος του Άνχελ Ντι Μαρία να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν γνωστός και από τις δηλώσεις του ίδιου του παίκτη. Πάντως, ο ατζέντης του Αργεντινού δίνει νέα διάσταση.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο Ευγκένιο Λόπεθ αποκάλυψε πως ο Ντι Μαρία ήθελε να μείνει στη «βασίλισσα» ακόμη και με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Ντι Μαρία πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζητώντας 8 εκατ. ευρώ. Θα έμενε στην Ρεάλ Μαδρίτης και με πολύ λιγότερα.

Ο Άνχελ ήθελε να μείνει. Η διαφορά στις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του ήταν στο 1 εκατ. ευρώ το χρόνο. Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν τις συζητήσεις, όμως ήταν αμετακίνητοι από αυτό το ποσό
», ήταν τα λόγια του Λόπεθ, οποίος απάντησε -εμμέσως πλην σαφώς- στον Φλορεντίνο Πέρεθ που δικαιολόγησε την πώληση του παίκτη με τις οικονομικές απαιτήσεις που του φέρεται να είχε για να συνεχίσει τη θητεία του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο ατζέντης του Αργεντινού αναφέρθηκε -επίσης- και στη συμπεριφορά της διοίκησης της Ρεάλ:

«Όταν πρωτοήρθε στην Μαδρίτη του αποδέχθηκε μικρότερες οικονομικές αποδοχές από αυτές που του είχαν υποσχεθεί. Επίσης, του είπαν πως θα βελτιώσουν τους όρους μετά από έξι μήνες, κάτι που έκαναν τελικά μετά από δύο χρόνια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: