Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μόνο… εύκολο του Αθανασιάδη!!

Τέσσερα θέματα χρίζουν άμεσης λύσης μέσα στο επόμενο διάστημα στον ΠΑΟΚ, με εκείνο του Στέφανου Αθανασιάδη να είναι το μόνο που δείχνει να τελειώνει σύντομα.

Μόνο… εύκολο του Αθανασιάδη
Το φετινό καλοκαίρι ήταν από τα πιο περίεργα των τελευταίων ετών στον ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να περίμενε περισσότερες κινήσεις όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

Παρόλα αυτά, το θέμα που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο είναι εκείνο του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμη την ανανέωση του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Εκτός, όμως, από την υπόθεση του διεθνούς φορ, η SportDay αναδεικνύει και τα άλλα τρία θέματα που χρήζουν άμεσης λύσης μέχρι φυσικά να προκύψει το… επόμενο.

Πρώτο, όπως προαναφέραμε, είναι το θέμα του Αθανασιάδη. Έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την προφορική συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό, αλλά από τότε δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη.

Μετά τις δηλώσεις του Ιάκωβου Αγγελίδη και τις φήμες περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ τα τηλέφωνα πήραν… φωτιά, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και θα επιστρέψει ο 26χρονος παίκτης από την Εθνική. Ο Κλάους δείχνει ενοχλημένος από τα οικονομικά δεδομένα που του αναλύθηκαν και το σφιχτό μπάτζετ με το οποίο κινείται ο σύλλογος.

Δεύτερο είναι οι ελλείψεις στο ρόστερ που ο Άγγελος Αναστασιάδης καλείται να καλύψει εκ των έσω, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις στόπερ, με τους δύο (Σκόνδρα και Τζαβέλλα) να μην είναι αυτή η φυσική τους θέση. Παράλληλα, απουσιάζει ο δημιουργικός χαφ που θα μεταφέρει (με επιτυχία) την μπάλα μπροστά, όπως και ένας αριστεροπόδαρος εξτρέμ.

Τρίτον, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο από την ΠΑΕ για τους στόχους της φετινής σεζόν, αφού οι προσδοκίες των οπαδών της ομάδας είναι πάντοτε υψηλές και θέλουν ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί.

Τέλος, ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα είναι η διευθέτηση των χρεών, τα οποία ταλανίζουν τον σύλλογο από την εποχή που ανέλαβε ο Ζαγοράκης και μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί λύση από την Πολιτείας, εξαιτίας και των πιέσεων που δέχεται η κυβέρνηση από την Τρόικα για την οικονομική πολιτική της χώρας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: