Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Άλλον περίμενε, άλλον είδε…!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 στο ρελαντί της Βιτόρουλ σε φιλική αναμέτρηση που ντεμπούταρε ο Μπερίσα, αλλά τα φώτα στράφηκαν πάνω στον Θανάση Ντίνα. Σκόρερ ο Κουτρουμπής. Το... προσπάθησε ο Μπαϊράμι.

Άλλον περίμενε, άλλον είδε…
Φιλική νίκη (1-0) με συμπεράσματα για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» χωρίς να φορτσάρουν, επικράτησαν της Βιτόρουλ, χάρις στο τέρμα του Κουτρουμπή (44’), αλλά ο Γιάννης Αναστασίου πρέπει να έγινε πιο... σοφός για αρκετά πράγματα.

Ντεμπούτο για τον Βαλμίρ Μπερίσα, που έδειξε ότι είναι ανέτοιμος και πως δεν μπορεί να προσφέρει άμεσα, καθώς έπαιξε για 77 λεπτά, αλλά δεν ενθουσίασε. Έπαιξε για 59 λεπτά ο Μπαϊράμι και είχε κάποιες καλές φάσεις στο παιχνίδι, αλλά έδειξε πως θέλει και αυτός χρόνο ακόμη.

Συνέχισε την ανοδική του πορεία ο Θανάσης Ντίνας και στο ματς με τους Ρουμάνους ήταν μακράν ο καλύτερος του «τριφυλλιού», καθώς εκτός από το γκολ που μοίρασε στον Κουτρουμπή, έφτιαξε όλες τις καλές ευκαιρίες της ομάδας του.

Τιμήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα ο Γκεόργκε Χάτζι, που είναι ιδιοκτήτης της Βιτορούλ, ενώ στην ομάδα του αγωνίζεται και ο γιος του, που πήρε μέρος στην αναμέτρηση.

inner

Το ματς



Το θέαμα στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλό. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που προσπαθούσε να δημιουργήσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτιάξει αρκετές φάσεις. Από την άλλη η Βιτορούλ επιδίωκε να γίνει απειλητική μέσω των αντεπιθέσεων και σε κάποιες περιπτώσεις έγινε επικίνδυνη, αλλά στις ευκαιρίες που είχε τα χάλασε την τελευταία στιγμή. Πολύ καλός για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν ο Θανάσης Ντίνας, που πρωταγωνίστησε στην πρώτη καλή της στιγμή, αλλά δεν σούταρε καλά μετά την αρχική (πολύ καλή του κίνηση).

Ο Μπαϊράμι, που έδειξε διάθεση, αλλά δεν έκανε... γεμάτη εμφάνιση, είχε μοναδική ευκαιρία στο 17ο λεπτό, όταν μετά την επαφή του Μπερίσα με την μπάλα, αυτή και ύστερα από κόντρες έφθασε στον 25χρονο μεσοεπιθετικό, που ελίχθηκε ωραία και μόλις «όπλισε», ενώ ήταν απέναντι από τον Μπαλαούρου, τον σταμάτησε η αντίπαλη άμυνα. Στο 26’ ήταν η επόμενη φάση του Παναθηναϊκού, με τον Μπούι να την χάνει, ενώ δύο λεπτά αργότερα, Νάνο και Ντίνας δούλεψαν για τον Μπερίσα, αλλά αυτός δεν εμφανίστηκε σε ετοιμότητα μετά την κεφαλιά-πάσα του Ντίνα και αστόχησε μπροστά από το τέρμα.

Στο 43’ οι «πράσινοι» εκτέλεσαν με πάσα το κόρνερ με τον Ντίνα να παίρνει την μπάλα και ύστερα από εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, μοίρασε στον Κουτρουμπή που βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, κάνοντας το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός είχε μια εκτέλεση φάουλ στο 51’ με τον Ντίνα να απειλεί και για ένα δεκάλεπτο μπλόκαρε, με την Βιτόρουλ να αποκτά τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και να πιέζει, ενώ στο 59’ είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίτριτσα. Ωστόσο, ο Ντίνας πήρε μπρος και πάλι, παρασέρνοντας παράλληλα την ομάδα του, που ανέβηκε. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός «έδωσε» σε ένα τρίλεπτο δύο γκολ στον Κλωναρίδη, που δεν αντέδρασε σωστά και αν το έκανε θα είχε δύο εύκολα τέρματα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι αλλαγές των δύο ομάδων, κυρίως της Βιτόρουλ «χάλασαν» το παιχνίδι και οι στροφές έπεσαν κατακόρυφα. Γενικότερα το δεύτερο μέρος ήταν αισθητά πιο καλό από το πρώτο, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές καλές στιγμές στην αναμέτρηση.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μπούι, Δώνης, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι (59’ Σταματάκης), Μπερίσα (77’ Ζέκα).

Στον πάγκο έμειναν οι Αναγνωστόπουλος, Μέντες, Ατζαγκούν, Μπούρμπος.

Βιτορούλ (Βιντίλια): Μπαλαούρου, Πάνα, Πιτ (53΄Πέρτζου), Μάμελε, Μπονίγια (40' Τσιόμπλα), Νταμινούτσα, Μίτριτσα, Χοντοροτζέα, Μπενζάρ, Αντέλκοβιτς (54' Βίνα), Καρστορτσέα.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπόιτος, Ντιάγκομπ, Κασάπ, Χάτζι, Γκεόργκε, Κόμαν.

Γήπεδο: "Απ. Νικολαίδης"
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: