Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Επιστρέφει στα παρκέ ο Γκαλινάρι!

Μετά από περίπου ενάμισι χρόνο απουσίας και τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο, έφτασε η ώρα για τον Ντανίλο Γκαλινάρι να φορέσει ξανά την εμφάνιση των Νάγκετς. Για ποιον άφησε αιχμές ο Ιταλός.

Επιστρέφει στα παρκέ ο Γκαλινάρι
Πέρασε καιρός αλλά ο Ντανίλο Γκαλινάρι είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος!

Μπορεί η σταθερά ανοδική πορεία του Ιταλού φόργουορντ στο NBA, να σταμάτησε απότομα λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε για περίπου ενάμισι χρόνο (έκανε και τρεις χειρουργικές επεμβάσεις), ωστόσο όπως επισήμανε και ο ίδιος, ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα των Νάγκετς.

«Αισθάνομαι τέλεια. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω, εφτά μήνες μετά την τελευταία μου χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Έκανα μερικές προπονήσεις στο Μιλάνο και τώρα πρέπει να επανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου. Πρέπει να κάνω υπομονή, γιατί μετά από τόσο μεγάλη απουσία, θα πρέπει να δουλέψω και στον ψυχολογικό τομέα. Θέλω να γυρίσω καλύτερος από πριν», υποστήριξε ο 26χρονος άσος.

Επιπλέον αποκάλυψε πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το χρονικό διάστημα της απουσίας του, είχε ο χειρούργος του, Στίντμαν Χόκινς, τονίζοντας πως θα μάθει όλος ο κόσμος αυτά που πέρασε μέσω του… βιβλίου που θα γράψει.

«Είναι ξεκάθαρο πως αν γινόταν να πάω τον χρόνο πίσω, δεν θα πήγαινα στην κλινική του Στίντμαν. Θα γράψω ένα βιβλίο για όσα πέρασα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, με πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί. Τώρα καταλαβαίνω τι είχε συμβεί στον Τζουζέπε Ρόσι, στον Ράσελ Γουέστμπρουκ, στην Λίντσεϊ Βον και σε πολλούς άλλους που είχαν πάει στην κλινική του», ήταν η τοποθέτηση του Γκαλινάρι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: