Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ιμπραίμοβιτς: «Έγινα τοπ σκόρερ, λόγω Καπέλο»

Γίνονται και αυτά… ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς ξεστόμισε καλή κουβέντα, καθώς αναφερόμενος στο πρόσφατο επίτευγμα του με την φανέλα της Εθνικής Σουηδίας, απένειμε τα εύσημα στον... Φάμπιο Καπέλο.

Ιμπραίμοβιτς: «Έγινα τοπ σκόρερ, λόγω Καπέλο»
Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς σχολίασε το γεγονός ότι είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Σουηδίας, καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε στο φιλικό με την Εσθονία, έφθασε τα 50 και ξεπέρασε τον Σβεν Ραϊντέλ και έδειξε πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Φάμπιο Καπέλο. Οι δύο τους ήταν από το 2004 μέχρι το 2006 στην Γιουβέντους και όταν αυτήν έπεσε στην β' κατηγορία, αποχώρησαν.

«Ήξερα ότι θα σπάσω το ρεκόρ. Είμαι χαρούμενος, διότι περίμενα πολύ καιρό για αυτήν την στιγμή και νομίζω πως το αξίζω. Είναι πανέμορφη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πετύχω πολλά γκολ ακόμη με την φανέλα της Σουηδίας και της Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έγινα τοπ σκόρερ, όταν συνεργάστηκα με τον Καπέλο. Μια ημέρα, κατά τη διάρκειας της συνύπαρξης μας στην Γιουβέντους, μου έδειξε ένα βίντεο με τα καλύτερα γκολ του Φαν Μπάστεν και μου είπε: ‘Έτσι πρέπει να το κάνεις και εσύ’. Ήμουν νέος και έμαθα τόσα πολλά. Από εκείνη την ημέρα, ξεκίνησα να σκοράρω, όπως έκαναν εξαιρετικοί παίκτες».

Επιπλέον, φανέρωσε για άλλη μια φορά την μεγάλη αυτοεκτίμηση: «Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη».

«Το καλύτερο μου γκολ; Προφανώς το ψαλιδάκι με την Αγγλία. Εάν θα γράψω και άλλο βιβλίο. Είναι πιθανό, διότι έχω πολλά να πω ακόμα», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: