Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Δουλεύουμε σωστά»

Σε όσα συμπέρανε απ’ το ματς με τον Αιγινιακό αναφέρθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, τονίζοντας πως θα έχουν ευκαιρίες νέα παιδιά. «Θέλει χρόνο ο Παπαδόπουλος» τόνισε για τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό.

Αναστασιάδης: «Δουλεύουμε σωστά»
Στις ευκαιρίες που θα έχουν νεαροί παίκτες αναφέρθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» αναφέρθηκε στην σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως γίνεται σωστή δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε σήμερα να δούμε τον Γκολάσα και τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ξέραμε ότι είμαστε κουρασμένοι, τα συμπεράσματα είναι πολλά, δουλεύουμε σωστά».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Παπαδόπουλου: «Θα δούμε, θέλει λίγο χρόνο ακόμη, αλλά είναι έμπειρος».

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό: «Αυτό περιμένουμε, να πάνε καλά. Θέλουμε να είναι οι καλύτεροι παίκτες για να επιστρέψουν κάποια στιγμή στην ομάδα».

Για τους νεαρούς της Κ20 που έπαιξαν σήμερα για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα: «Θέλουμε να παίζουν όσο το περισσότερο νέα παιδιά. Με την υπομονή θα φέρουμε αποτελέσματα. Εμείς θα το κάνουμε αυτό όποτε μας δίνεται η δυνατότητα και όσο είμαι εγώ στον ΠΑΟΚ».

Για την επανεμφάνιση του Ιτάνζ: «Είχε πολλά προβλήματα, ο γιος του είχε ένα πρόβλημα υγείας, ευτυχώς το ξεπέρασε. Αυτό το γεγονός τον κράτησε μακριά από την ομάδα πολλές μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: