Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

«Προσπαθήσαμε, αλλά είναι πολύ δυνατοί…»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι σε μια πανίσχυρη Ισπανία δήλωσε ο προπονητής της Σενεγάλης, Σεΐκ Σαρ.

«Προσπαθήσαμε, αλλά είναι πολύ δυνατοί…»
Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν αρκούσε. Σε αυτό συνοψίζονται οι δηλώσεις του προπονητή της Σενεγάλης, Σεΐκ Σαρ, μετά την ήττα της ομάδας του από την Ισπανία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


«Συγχαρητήρια στην Ισπανία, έκαναν καλή δουλειά στην αντιμετώπισή μας. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Εμείς είχαμε πολλά να μάθουμε σε αυτό το τουρνουά και τα καταφέραμε, κάτι που θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεχτήκαμε 44 πόντους μέσα στη ρακέτα και είχαμε 21 λάθη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και ελπίζω αυτή η πορεία μας να επηρεάσει θετικά το μπάσκετ στην πατρίδα μας. Στο μέλλον θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία, γιατί δώσαμε μόνο πέντε φιλικά. Επίσης πρέπει να βελτιωθούμε στο μακρινό σουτ, αλλά και στο πικ εν ρολ», ανέφερε ο προπονητής της Σενεγάλης.

Από πλευράς παικτών, ο αρχηγός Μαλέγε Εντόι, είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς εξ αρχής. Ξέραμε ότι η Ισπανία μαζί με τις ΗΠΑ είναι οι καλύτερες ομάδες στο τουρνουά. Διαθέτουν σπουδαίους παίκτες όπως ο Πάου Γκασόλ και ο Ναβάρο. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή δουλειά, αλλά στη συνέχεια κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε την επαφή μας με το σκορ».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: