Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

«Να… τρέξουμε τη Σερβία»

Κλειδί για την Εθνική θα είναι να ανοίξει το ρυθμό απέναντι στη Σερβία, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

«Να… τρέξουμε τη Σερβία»
Η Εθνική θα επιδιώξει να τρέξει και στο παιχνίδι με τη Σερβία, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη, Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναλύοντας τον αντίπαλο στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παράλληλα στάθηκε στους επικίνδυνους παίκτες των «πλάβι».

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που την γνωρίζουμε πολύ καλά, αλλά είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Η Σερβία στηρίζεται στο pick ’n’ roll παιχνίδι του Τεόντοσιτς, στο ένας εναντίον ενός σε ό,τι αφορά τη δημιουργία και το σκοράρισμα του Μπιέλιτσα και στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με τους Ραντούλιτσα και Κρστιτς», τόνισε.

«Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να αξιοποιήσουμε την ταχύτητα, να πάμε στο transition, καθώς αρκετές φορές παίζουν με δύο πεντάρια μαζί και η ομάδα τους είναι αρκετά "βαριά". Όπως και το θεωρητικό αβαντάζ που έχουμε στη θέση τρία, όπου αυτοί χρησιμοποιούν τους Σιμόνοβιτς και Κάλινιτς, απέναντι στους Παπανικολάου και Αντετοκούνμπο. Θα πρέπει να επιμείνουμε στην ταχύτητα, να αξιοποιήσουμε τις pick ‘n’ roll επιθέσεις και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: