Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστασίου: «Είδα πολλά και ευχάριστα»

Ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Αναστασίου από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στη φιλική νίκη (1-0) επί της Βιτόρουλ.

Αναστασίου: «Είδα πολλά και ευχάριστα»
Ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στη φιλική νίκη (1-0) επί της Βιτόρουλ, ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για την πρώτη εμφάνιση του Βαλμίρ Μπερίσα με την πράσινη φανέλα.

«Πολλά και ευχάριστα είδα σήμερα. Το σημαντικό ήταν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους, ώστε να δούμε την κατάστασή τους ενόψει της συνέχειας. Γενικά ήταν ένα καλό παιχνίδι με ρυθμό. Βοήθησε και ο αντίπαλος που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο. Το βασικό είναι ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Για την πρώτη εμφάνιση του Μπερίσα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες. Σαν σύνολο ήμασταν καλοί. Σε μερικά σημεία θέλαμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση, αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω πως ήμασταν καλοί σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: