Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Νάνο: «Έχουμε αποδείξει ότι δουλεύουμε»

Στην σκληρή δουλειά των παικτών του Παναθηναϊκού και κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Νάνο. «Έχουμε καλό ρόστερ», είπε για τα ματς των «πράσινων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Νάνο: «Έχουμε αποδείξει ότι δουλεύουμε»
Αισιόδοξος για τις προσεχείς υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού με την έναρξη του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Νάνο. Ο Ισπανός μπακ των «πράσινων», μετά το φιλικό με τη Βιτορούλ, αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται από όλους τους παίκτες και εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλή πορεία εντός και εκτός συνόρων.

«Μας βοηθάει ένας φιλικός για να δούμε την κατάστασή μας και να έχουν ευκαιρίες τα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο. Ο προπονητής μας ζήτησε να αντιμετωπίσουμε το ματς σοβαρά και αυτό κάναμε», είπε αρχικά.

Για την Καλλονή: «Θα πρέπει να παίξουμε, όπως παίζουμε πάντα, είτε εντός έδρας, είτε εκτός. Να κάνουμε σκληρή δουλειά και να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος, τόνισε: «Αν έρχεται η διακοπή μετά από καλό ρυθμό, ίσως να μην είναι και το καλύτερο. Έχουμε αποδείξει ότι δουλεύουμε,. Αυτό κάνουμε και όλα θα πάνε καλά».
Για τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Πρέπει να το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι και έχουμε καλό ρόστερ και νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: