Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Οι υποκριτές αποφάσισαν: Ο Πόζογλου και ο Δώνης έφταιγαν για το 10-0!!

Τώρα, το πως «έκλεισε» και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ ο «φάκελος» της… ιστορικής ξεφτίλας, με το 10-0 της Ελβετίας, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις από το σύνολο των ΜΜΕ και δίχως να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πράγματι υπήρχαν, είναι κάτι που ενοχλεί βέβαια την κοινή γνώμη, αλλά και που θεωρείται αναμενόμενο με δεδομένη την επικρατούσα στον χώρο κατάσταση και αυτονόητη την παρασκηνιακή εμπλοκή όλων των υπευθύνων της αποσύνθεσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ (…η θεσμική δηλαδή «παράγκα» του ελληνικού ποδοσφαίρου) με συνοπτικές διαδικασίες και σύμφωνα με τα κρατούντα «ήθη και έθιμα» (αυτοεξευτελισμοί, καραγκιοζιλίκια και παρασκηνιακοί παρασιτισμοί) έκρινε και αποφάσισε για την ανεπανάληπτη ευρωπαϊκή ξεφτίλα του 10-0, ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη σε… αγωνιστικό επίπεδο!!!

Και ότι συνέβη, κατά την άποψη των «σοφών» της Ομοσπονδίας μας (σ.σ. προφανώς έρχονται πολύ δυσάρεστες εξελίξεις για την ηγεσία της), δεν ήταν παρά μόνο το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς δύο νεαρών οι οποίοι κάπνισαν στο δωμάτιό τους πριν τον αγώνα, αλλά και έσπασαν ένα τζάμι αλλάζοντας τρεις μπαλιές σε στυλ προπόνησης!!! Δεν ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο με μία τόσο φτηνή και άσχετη ποδοσφαιρικά δικαιολογία για το αποτέλεσμα ενός αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε, κύλησε και έκλεισε μέσα σε φυσιολογικές συνθήκες έχοντας ένα σκορ διαστημικό εν έτει 2014 ανάμεσα σε δύο ομάδες του ιδίου (σχεδόν) επιπέδου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι επιτελείς του, σίγουροι προφανώς για την αποδοχή του ευτράπελου «σκεπτικού» τους, από το σύνολο των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου, δεν φρόντισαν να επινοήσουν κάτι πιο «σοβαρό» και πιο «εύπεπτο», ίσως και λιγότερο ανόητο. Το ότι η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στα γραφεία της ποδοσφαιρικής μας Ομοσπονδίας, εδώ και αρκετά χρόνια, νομίζουμε ότι δεν αμφισβητείται από κανέναν. Το ότι, όμως, θα έφτανε κάποια στιγμή να υποδεχθούν και την γελοιότητα αυτό ξεπερνάει κάθε όριο. Και είναι ασφαλώς φαιδρή η άποψη ότι για το 10-0 της Ελβετίας ευθύνονται δύο παιδιά τα οποία δεν συμμετείχαν στην εν λόγω αναμέτρηση, αλλά απλά υπέπεσαν σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα.

Αυτό το γελοίο «σκεπτικό» ξεπερνάει και τα γνωστά στερεότυπα των διαχρονικών εξωφρενικών αυθαιρεσιών της ΕΠΟ, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν με την μαύρη προπαγάνδα της μας υποχρέωνε να συμβουλευόμαστε τακτικά τον ψυχίατρό μας. Δίπλα στην υποκρισία και στον φαρισαϊσμό, προστίθεται (θέλουν δεν θέλουν μερικοί) αυτή τη στιγμή –όπως προαναφέραμε- και η γελοιότητα. Η στοχοποίηση του Πόζογλου και η απόπειρα πονηρής και ανήθικης αυτή τη φορά διαδικτυακής παγίδευσης του Κάτσε μετά τα προχθεσινά γεγονότα του Βελιγραδίου, επιβάλλουν άμεση κινητοποίηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ώστε να απλώσουν δίχτυ προστασίας για τους δύο νεαρούς παίκτες. Να «θωρακίσουν» το περιβάλλον (ιδιαίτερα του Κάτσε) και να στείλουν μήνυμα (για την περίπτωση του Πόζογλου) ότι δεν θα επιτρέψουν το ερυθρόλευκο ιερατείο να δημιουργήσει και να προκαλέσει το οποιοδήποτε πρόβλημα στοχοποιημένης αυστηρής τιμωρίας. Η ΠΑΕ, όπως πληροφορηθήκαμε, παρενέβη άμεσα και απέτρεψε τη νέα «προβοκάτσια» που επιχειρήθηκε σε βάρος του Κάτσε. Το ίδιο οφείλει να κάνει και για τον Πόζογλου. Να προειδοποιήσει αυτά τα ανθρωπάκια, τα οποία επιχειρούν να φορτώσουν τις δικές τους ευθύνες (με την σκανδαλώδη και προκλητική επιλογή Τζαλακώστα) σε δύο παιδιά, ότι δεν θα τους επιτρέψει να υπερβούν τα «νόμιμα» και «εσκεμμένα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: