Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Πράσινος» ο Ράιτ!!

Και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού ο Τζούλιαν Ράιτ. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς άναψε το... πράσινο φως, ο παίκτης δηλώθηκε στην Ευρωλίγκα και κάνει ντεμπούτο με την Τουρόβ! «Ανυπομονώ να αρχίσω» είπε.

«Πράσινος» ο Ράιτ!
Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ανήκει και με τη… βούλα ο Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός φόργουορντ «κέρδισε» το στοίχημα στις προπονήσεις του συλλόγου, έπεισε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς πως μπορεί να προσφέρει κι έτσι ανακοινώθηκε η απόκτησή του απ’ την ΚΑΕ, δίχως να διευκρινίζεται η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ο παίκτης δηλώθηκε ήδη στη λίστα της Ευρωλίγκας και την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, δίνοντας μια πρώτη γεύση στους οπαδούς της ομάδας απέναντι στην Τούροβ.

Η ανακοίνωση του τριφυλλιού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός τίθεται στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για το αυριανό παιχνίδι με την Τουρόβ».

Τα πρώτα λόγια του Ράιτ μετά τις υπογραφές: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί βρίσκομαι σε μια ομάδα η οποία δουλεύει σκληρά και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερη, όπως διαπίστωσα στις ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι και η δική μου ταυτότητα ως παίκτης. Δηλαδή να προσπαθώ σκληρά στην άμυνα και να κάνω ό,τι λέει ο προπονητής μου. Είχα την ευχαρίστηση να παρακολουθήσω και την όμορφη ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Κηφισιά. Ανυπομονώ να αρχίσω».

Ο Τζούλιαν Ράιτ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη ρωσική Κράσνιε Κρίλια, στην οποία είχε 8 συμμετοχές στη VTB League και είχε απολογισμό 15.3 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 2.1ασ./2.3λ. κατά μέσο όρο σε 32:28 λεπτά ανά αγώνα.

Ο Αμερικανός είναι απόφοιτος του Κάνσας, όπου πραγματοποίησε δύο πολύ καλές σεζόν (μέχρι το 2007) και εν συνεχεία βρέθηκε στους Χόρνετς οι οποίοι και τον επέλεξαν στο Νο13. Παρέμεινε μέχρι το 2010 με επόμενο σταθμό του τους Τορόντο Ράπτορς.

Η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε στην Ευρώπη ήταν η Μακάμπι Ρισόν, τη σεζόν 2012/13 και στη συνέχεια πήγε στη Ρωσία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: