Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Ούτε ο Κλίντον δεν σώζει την Αλβανία»

Ευθεία επίθεση στην εθνική ομάδα της Αλβανίας έκανε ο επί χρόνια στέλεχος της UEFA και της FIFA, Ντούσαν Μάραβιτς, χαρακτηρίζοντας τα γεγονότα «προβοκάτσια». Δείτε πως εμπλέκει και τον… Κλίντον!

«Ούτε ο Κλίντον δεν σώζει την Αλβανία»
«Πολιτική προβοκάτσια» χαρακτήρισε όσα συνέβησαν στο ματς μεταξύ της Σερβίας και της Αλβανίας ο Ντούσαν Μάραβιτς.

Ο παλαίμαχος άσος των «πλαβί», που έχει διατελέσει επί χρόνια μέλος της UEFA και της FIFA, μιλώντας στην ιστοσελίδα «sportal», δήλωσε σίγουρος για την δικαίωση της χώρας του έναντι των Αλβανών.

Μάλιστα, ο Μάραβιτς τόνισε πως ούτε ο πρώην πλανητάρχης -και υπεύθυνος για τους Σέρβους για όσα συνέβησαν στα τέλη του 90’ στη πρώην Γιουγκοσλαβία- Μπιλ Κλίντον δεν μπορεί να βγάλει από την δύσκολη κατάσταση τους Αλβανούς.

«Ότι συνέβη στο γήπεδο ήταν ξεκάθαρα μια πολιτική προβοκάτσια. Σχεδιασμένη και καλά εφαρμοσμένη από την πλευρά των Αλβανών. Ότι έκαναν με τη σημαία το έπραξαν συνειδητά.

Γι’ αυτό που είμαι σίγουρος, είναι για το γεγονός πως οι Αλβανοί θα τιμωρηθούν και το η νίκη θα καταχωρηθεί υπέρ μας με σκορ 3-0
», σημείωσε αρχικά ο παλιός άσος της Σερβίας.

Και συνέχισε: «Πιστεύω πως όλα θα γίνουν με βάση τους νόμους. Θα κερδίσει το ποδόσφαιρο, εκτός εάν υποκύψουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Μπάρακ Ομπάμα.

Είδα τις δηλώσεις του Μισέλ Πλατινί στην γαλλική τηλεόραση, όπου τόνισε πως η σημαία θα μπορούσε να είναι βόμβα. Οι Αλβανοί δεν μπορούν να περιμένουν βοήθεια από τους Ευρωπαίους φίλους τους. Ας πάρουν τηλέφωνο τον Κλίντον. Ούτε αυτός μπορεί να τους σώσει
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: