Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Η ώρα του Ρισβάνη!!

Τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν εσχάτως με τα στόπερ του Παναθηναϊκού ανοίγουν την… πόρτα της ενδεκάδας για το ματς με τον ΟΦΗ στον Σπύρο Ρισβάνη.

Η ώρα του Ρισβάνη
Χωρίς πολλές λύσεις για το κέντρο της άμυνας έχει μείνει ο Γιάννης Αναστασίου, ενόψει ΟΦΗ (19/10, 16:00).

Αρχικά, επέστρεψε με καταπονημένο το πόδι του από την εθνική Κροατίας ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αν και δεν έπαιξε λεπτό στα δύο ματς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Τρίτη και Τετάρτη έκανε αποθεραπεία και χθες ατομικό (πρωί-απόγευμα). Την Πέμπτη ένιωσε ενοχλήσεις ο Γιώργος Κουτρουμπής στο δεξί του γόνατο και είναι επίσης αμφίβολος, ενώ σήμερα στην προπόνηση της Παρασκευής αναμένεται να φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί με τους Κρητικούς.

Επιπλέον, ο Μέντες που έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στο κέντρο της άμυνας είναι off για το προσεχές ματς.

Ο 41χρονος τεχνικός θα περιμένει και σήμερα για να δει την κατάσταση των δύο, αλλά με τα τωρινά δεδομένα θα πάει στην λύση Ρισβάνη. Ο 20χρονος αμυντικός έχει δύο συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια φέτος. Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στις 24 Αυγούστου. Τότε, είχε παίξει μόλις τέσσερα λεπτά, ενώ λίγες ημέρες μετά (28/08) είχε αγωνιστεί κόντρα στην Μίντιλαντ στην Δανία, όπου οι πράσινοι επικράτησαν 2-1 για τα play-off του Europa League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: