Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Είμαστε πανέτοιμοι»


Το «πρέπει» έβαλε μπροστά απ’ την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα με την Τούροβ ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς «Αν κρίνω πως πρέπει να παίξει, θα παίξει» είπε για Ράιτ.

Ιβάνοβιτς: «Είμαστε πανέτοιμοι»
Σύνθημα νίκης και ποδαρικού με το... δεξί έδωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τούροβ, στο ΟΑΚΑ!

«Αρχίζει η Ευρωλίγκα και είμαστε πανέτοιμοι. Είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση και ο όμιλος μας από τους πιο δυνατούς. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, αφού παίζουμε σε μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού και να προσθέσει στη συνέχεια για το στυλ παιχνιδιού των Πολωνών και το αν αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς Τζούλιαν Ράιτ:

«Αυτή τη στιγμή όλη η Ευρώπη ξέρει πως παίζει η Τουρόβ. Παίζει πάρα πολύ καλό επιθετικό μπάσκετ και το έχει αποδείξει. Έχει πάρα πολύ καλούς σουτέρ και τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο και αύριο θα παίξει χωρίς καμία απολύτως πίεση. Ο Ράιτ αύριο θα είναι στην ομάδα και αν κρίνω ότι πρέπει να παίξει, θα παίξει. Σημασία έχει η ομάδα και όχι ο Τζούλιαν Ράιτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: