Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Στόχος μας το επόμενο βήμα»

Για την προσπάθεια επιστροφής της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να δείξει πως είναι το πραγματικό φαβορί στην Football League και στο γήπεδο.

«Στόχος μας το επόμενο βήμα»
Σύνθημα επιστροφής της ΑΕΚ στην θέση που της αρμόζει έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», μιλώντας στον OTE TV, αναφέρθηκε στο δεύτερο βήμα που καλείται να κάνει η ομάδα εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Football League.

Όσον αφορά την περιπέτεια των «κιτρινόμαυρων» στην δεύτερη κατηγορία, τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του πρέπει να δείξουν πως είναι το φαβορί μέσα από τις εμφανίσεις τους στο γήπεδο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ομάδας να στελεχώσει το ρόστερ της με Έλληνες παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον OTE TV:

«Στόχος μας είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Πέρυσι, κάναμε το πρώτο. Ώστε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στη Superleague».

Για τον τίτλο του φαβορί:«Ναι, είμαστε φαβορί, αλλά τα φαβορί πρέπει να αποδεικνύονται στο γήπεδο. Αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες μου και αυτό θα κάνουμε. Κάθε Κυριακή θα πρέπει να αποδεικνύουμε στο γήπεδο, ότι δίκαια μας έχουν αποδώσει αυτό τον τίτλο».

Για τη στροφή σε Έλληνες παίκτες: «Οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, έχουν επιλεγεί βάσει θέσεων. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να απαρτίζεται από περισσότερους Έλληνες. Από παιδιά από τις ακαδημίες. Σιγά - σιγά, με τη δουλειά που γίνεται κι εκεί, νομίζω ότι θα έχουμε κι από εκεί θετικά νέα. Αλλά όλα αυτά χρειάζονται χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: