Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Ποιότητα και ποσότητα»

9549_main
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης και μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη του «Δικεφάλου» επί της Κασίγιακα.
Για την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης με την Κασίγιακα:
«Η παρουσία μας στη Σμύρνη μας έκανε όλους να αισθανόμαστε ιδιαίτερα. Το στοιχείο της Ελληνικότητας ήταν μεγάλο και ήρθαν στο μυαλό μας όσα διδαχτήκαμε στην ιστορία. Υπήρχε μια αίσθηση από τη πρώτη στιγμή και αυτό μας έκανε να νιώθουμε και όμορφα και άσχημα κάποιες στιγμές. Ήταν μεγάλη επιθυμία μας να βρεθούμε σε πολλά μέρη της πόλης και η αίσθηση της Ελληνικότητας ήταν μεγάλη. Περπατήσαμε και στην Σμύρνη και πήραμε το καραβάκι να πάμε στη Κασίγιακα. Όλα αυτά νομίζω πως ήταν επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες. Επιπλέον, η καυτή έδρα γιγάντωσε τους παίκτες μας που είναι για τα δύσκολα».
Για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ:
«Έχουμε φέτος και ποιότητα και ποσότητα. Μέσα το παιχνίδι και κάποιοι που δεν θα ξεκινήσουν καλά θα πάνε στον πάγκο να διαβάσουν το παιχνίδι και να επαναφερθούν. Σιγά – σιγά μπήκαν όλοι οι παίκτες στο κλίμα του αγώνα και στο τέλος το πίστεψαν και πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη για τα τελευταία χρόνια. Στο τέλος οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τον ΠΑΟΚ και αναγνώρισαν την αξία του. Το πάγωμα στο τέλος της αναμέτρησης ήταν μεγάλο».
Για την μεγάλη επιβάρυνση στους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Τις 12 τελευταίες μέρες έχουμε 6 παιχνίδια και πολλές έξτρα παρατάσεις. Η επιβάρυνση είναι πολύ μεγάλη. Είναι δύσκολο αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και το σταφ πως θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να είναι έτοιμη για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: