Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ριντ: «Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»

Ο Άρης είναι έτοιμος για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο ΛαΜάρκους Ριντ, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να ζητά από τον κόσμο να γεμίσει το «Nick Galis Hall».

Ριντ: «Είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»
Χαρούμενος που θα ζήσει την ατμόσφαιρα σε ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ είναι ο ΛαΜάρκους Ριντ, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να τονίζει πως οι «κίτρινοι» είναι έτοιμοι για τη «μάχη» του Σαββάτου (18/10, 17:00).

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχω ακούσει πολλά γι’ αυτά τα ματς και χαίρομαι που θα το ζήσω από κοντά. Σίγουρα κάποια από τα παιδιά που το έχουν ζήσει θα μπορούν να διηγηθούν πολλά», δήλωσε αρχικά ο ΛαΜάρκους Ριντ στο arisbc.gr και πρόσθεσε:

«Παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και έχει καλό ρόστερ. Όμως δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι δύσκολο. Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρός, αφού η λίγκα δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική».

Όσο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Κι εγώ προσωπικά νιώθω απόλυτα έτοιμος. Στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουμε και στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Θα παλέψουμε για τη νίκη και για να δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο μας, μετά και το επιτυχημένο αποτέλεσμα της πρεμιέρας με τον Πανελευσινιακό. Τον περιμένουμε στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: